04-01-2019 Gezellige middag
DALFSEN – De Algemene Bond Senioren Dalfsen heeft zijn eerste gezellige middag gehad van het jaar, in een goed gevulde grote zaal van de “ Overkant” was het weer heel gezellig.
Deze middag traden op het Nijverdals Schlagerskoor Spa’s Muss Sein.

Dit koor wat in 2017 is opgericht bestaat uit 20 mannen en de dirigente is een vrouw, Greet Nekkers.
Deze dirigente heeft met het koor en de solisten de aanwezigen een prachtige middag bezorgt.
Iedereen van 55 + is welkom op de middagen na een paar keer geproefd te hebben kan men ook lid worden van deze senioren bond.
Die ook middagen verzorgt met toneel natuurfilms etc.

Bron:   https://www.dalfsennet.nl/nieuws/362512/algemene-bond-senioren-dalfsen.html

01-01-2019 Website online

Na jaren zonder website hebben wij eind 2018 een website laten maken die leden en niet-leden informeert over de Algemene Bond Senioren Dalfsen (ABSD).
Begin 2019 wordt deze website gepresenteerd tijdens de Algemene Leden Vergadering.

Van niet pluis naar veilig thuis.

Op woensdag 20 maart 2019 om 14.00 uur is er een voorlichtingsmiddag voor ouderen, in de Overkant aan het Kerkplein te Dalfsen, met het Thema “Van niet pluis naar een veilig thuis” deze middag is voor iedereen gratis toegankelijk, voor alle ouderen in de gemeente Dalfsen. De thema’s die met sketches verduidelijkt worden zijn o.a. financiële uitbuiting, hulp bij calamiteiten, eenzaamheid. En er zullen professionele forumleden aanwezig zijn die uw vragen kunnen beantwoorden. Aan deze middag zullen meewerken, Frans Kemerink en Ria Heshusius (sketches) Rabobank Vaart en Vechtstreek, Veilig Thuis IJsselland ABSD (Algemene Bond Senioren Dalfsen)en SAAM Welzijn.