01-12-2018 Logo gemaakt

Na jaren zonder logo hebben wij eind 2018 een logo laten maken voor de Algemene Bond Senioren Dalfsen (ABSD).
Hiermee hopen wij de herkenbaarheid van de ABSD te vergroten.
Tevens kunnen wij dit logo gebruiken op onze uitingen.


06-08-2018 Algemene Bond van Senioren Dalfsen gingen op reis

De Algemene Bond van Senioren Dalfsen ( A.B.S.D.)  hebben met ruim veertig leden een busreis gemaakt naar Verden in Duitsland. Deze reis duurde vijf dagen en was in juli 2018 .De cameraman Johan ging ook meer en maakte een videoverslag.

Deze is te zien op bijgevoegde aanwijzing en duurt 28 minuten. Prachtig is te zien hoe senioren uit Dalfsen het met elkaar gezellig maken .

Klik hier https://youtu.be/ojmsKStxSqY

Groeten van Hilly en Johan

Bron: https://www.dalfsennet.nl/nieuws/354377/algemene-bond-van-senioren-dalfsen-gingen-op-reis.html


07-02-2018 Lintje voor Derk Jan Meulman

Voorzitter Derk Jan Meulman wist woensdagmiddag niet wat hem overkwam toen hij na afloop van de jaarvergadering van de Algemene Bond Senioren in Dalfsen in De Overkant koninklijk werd onderscheiden door burgemeester Han Noten.

Hij kreeg van hem de versierselen opgespeld die horen bij de graad Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De Dalfsenaar heeft zich altijd nuttig gemaakt voor de maatschappij en dat doet hij nog steeds. Zo was hij van 2001 tot 2012 (vice)voorzitter van de Anbo Dalfsen. Vandaag de dag is hij voorzitter van de Algemene Bond Senioren Dalfsen.

Omdat niks hem te min is haalt hij voor deze stichting tevens oud papier op. Kennelijk heeft Derk Jan Meulman het daar naar zijn zin, want hij is tevens voorzitter van de stichting Vrienden van de Senioren Bond te Dalfsen. Zo lang alles het nog doet gaat hij door met zijn activiteiten.

Bron: https://www.dalfsennet.nl/nieuws/343261/lintje-voor-derk-jan-meulman.html